Taller de Rap

València, 22 de març de 2019


                                                                  TALLER DE RAP


Fa unes setmanes, al Saló d´Actes de l´institut, vam poder gaudir d´un taller de Rap impartit per Andrea, una de les alumnes que estàn ara mateix de pràctiques en el nostre centre.

En el taller, vam començar parlant sobre els cossos de les persones, dels cànons de bellesa que hi havía fa segles i els que hi ha ara, dels privil.legis i de les opressions que hi ha a la societat actual. Més tard vam fer una dinàmica que consistía en posar-nos en cercle i, d´un/a en un/a, havíem de dir una curiositat sobre la nostra vida que la resta del grup no sabía fins el moment en el que ho deiem. Podíem dir el que volguerem, sempre i quan fóra real i ningú ho sabera. Una vegada tots/es ho havíem fet, ens vam posar en línia recta i, mentre Andrea ens feia una sèrie de preguntes sobre la opressió en la societat actual i els privil.legis, tots/es devíem donar un pas cap endavant si alguna de les coses que ella mencionava, l´havíem fet a altres persones o si les havíem patit en les nostres pròpies carns. Una vegada acabada aquesta activitat, hi vam passar a un procés més creatiu, en el qual, després d´haver vist projectat un video de l´alumnat d´un col.legi del Cabanyal, per grups vam composar una cançó de rap que després vam haver d´interpretar dalt de l´escenari, i una vegada vam cantar totes les cançons, Andrea ens va cantar ``Meiga´´ un dels seus temes.

Personalment he de dir que m´ho vaig passar molt bé, ja que a mí m´encanta la música i, encara que el rap no és l´estil que més escolte, reconec que em va encantar el fet de composar en poquets minuts i en equip tota una cançó. A més a més, també em va semblar molt interessant el debat que hi vam tindre sobre els cossos, les opressions i els privil.legis.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Première de la web sèrie valenciana “El Club de los Normales”

Segona sessió de teatre al gimnàs

Segundo dia de clase