Segundo dia de clase

SEGUNDO DÍA DE CLASE



El segon dia de classe, va ser la nostra primera classe en el teatro.Nada mes començar la classe Carles ens va posar en cercle i vam fer una dinàmica per despertar-nos, ja que les primeres hores sempre costa més parar atenció i de mes. La dinàmica consistia en passar l'energia dels uns als altres mitjançant un aplaudiment dirigit a la persona que miressis. La dinàmica gust molt a la classe ja que va resultar positiva i la gent va ser espavilant i prestant cada vegada mes atenció.

A continuació vam fer una activitat la qual consistia en poder aprofitar tot l'espai de l'aula al ritme de la música, aquesta activitat em sembla molt interessant ja que, quan exposem alguna cosa sempre donem voltes sobre nosaltres mateixos i aquesta activitat t'ajuda a veure que tens mes espai del qual pots aprofitar.


Carles havia manat a la classe una tasca la qual consistia en què la classe, portés a l'aula una cosa que per a ells signifiqués cultura. Va ser arribar i vam començar amb les nostres exposicions, cadascun exposava la seva tasca, pujant a les taules del teatre i exposava a la classe el significat que per a ells tenia l'objecte que havien portat.




I per últim la classe va finalitzar amb una posta de relaxació, la classe turó els ulls i Carles ens va posar música de relaxació i intento que la classe es relaxés el màxim possible. en finalitzar la relaxació ens vam posar en cercle de nou i comentem el que havia estat la classe per a nosaltres i que sensacions havíem sentit. I així va finalitzar el segon dia.


Rafael Gil Pérez












Comentarios

Entradas populares de este blog

Première de la web sèrie valenciana “El Club de los Normales”

Segona sessió de teatre al gimnàs