VISIONAT DEL DOCUMENTAL “AMB ALTRES ULLS”

València, 18 de febrer de 2019

VISIONAT A CLASSE DEL DOCUMENTAL “AMB ALTRES ULLS”

Aquest matí, després de fer l’examen, hem estat veient altre documental fet per estudiants de la Universitat Politècnica de València, en la que anàven al Barri del Cabanyal per a fer uns tallers amb uns alumnes d’un col.legi d’allí.

Els tallers consistien en treballar la fotografía amb els/les alumnes d’entre 10 a 12 anys aproximadament. Poc a poc i mitjançant jocs i dinàmiques bastant amenes i entretingudes, els/les xiquets i xiquetes van aconseguir conèixer, aprendre i tindre més contacte i relació amb el món de les fotografíes.

Una de les activitats que van realitzar va ser una dinàmica en la que un grup de persones debía estar abraçada per a pegar un bot tots a la vegada mentre que altra persona, tenía que estar fora d’eixe grup i un poquet allunyat per a així poder fer una fotografía en la que es poguera captar just el moment on estàn tots en l’aire.

Altra de les activitats que van fer va ser posar en comú totes les fotos que havien fet els/les xiquets/es i veure els distints plans de càmera, els perfils i la manera d’enfocar els objectes que havien empleat. Les persones encarregades de dinamitzar el projecte, van aconseguir l’objectiu d’endinsar als/les joves al món de la fotografía, el fet de que conegueren tècniques per a treballar millor en aquest art, també aconseguiren que entre tots/es s’ho passàren bé i gaudiren i finalment van fer possible que els/les menors es sentiren útils i realitzats a la vegada que inclosos i integrats a la comunitat a través dels treballs que van realitzar i crear, com per exemple, l’àlbum de fotos on es recopilàven totes les obres on al llarg dels tallers van tindre la oportunitat d’expressar-se darrere de la càmera.


Miranda Gómez


Comentarios

Entradas populares de este blog

Première de la web sèrie valenciana “El Club de los Normales”

Segona sessió de teatre al gimnàs

Segundo dia de clase