València, 6 d´octubre de 2018


LA IMPORTÀNCIA DE L´EXPRESSIÓ CORPORAL I LA COMUNICACIÓ NO VERBAL


Fa unes setmanes, a classe d´Animació i Gestió Cultural, mentre feiem teatre, vam estar realitzant unes dinàmiques les quals consistíen, entre altres coses, en confiar amb els companys.

En una de les dinàmiques que vam fer, teniem que crear un cercle al Saló d´Actes i, al compàs i el ritme de la música, haviem de mirar fixament als ulls d´algún company o companya i, quan estàvem just al centre, deviem girar-nos sense llevar-nos la mirada i col.locar-nos en el lloc on estava el/la nostre company/a situat/ada.

Altra dinàmica que hi vam realitzar va ser repartir-nos per tot l´espai que hi havia lliure i intentar dir en veu alta els números de l´1 al 20 sense que cap persona t´interrompera. En el moment que dos o més persones deien el mateix número a la vegada, es tornava a comptar des de 0.

També vam fer una dinàmica en la que, per parelles, deviem simular que èrem càmeres i fotògrafs.
La personac que feia de càmera havia de tindre els ulls tancats, i el fotògraf havia de guiar per la classe a la càmera per a que aquesta fotografiara 3 coses boniques i 3 llejes.
Després vam representar en 2 grups, el que les imatges positives i negatives ens havien transmés.

Vam fer diverses dinàmiques més, però la última, per al meu gust, va ser la més especial.
Un company va demanar-li al professor si podiem fer altra activitat, i com Carles va dir que sí, el company ens va col.locar a tots en cercle, i poquet a poquet, mentre anàvem rotant, deviem abraçar a tots els companys que estàven presents al Saló d´Actes i després tornar al lloc inicial on estàvem situats.

Gràcies a aquesta dinàmica es va crear un preciós ambient i a la vegada va ser molt emotiu.


Miranda Gómez

Comentarios

Entradas populares de este blog

Première de la web sèrie valenciana “El Club de los Normales”

Segona sessió de teatre al gimnàs

Segundo dia de clase